Over Ons

Op 27 oktober 2009 ontstond Bel-Tur Group. We werken met ruim 60 medewerkers verspreid over 3 vestigingen in Vlaanderen.Al snel bleek het aantal vestigingen en de hoeveelheid medewerkers voldoende om in de toenemende vraag van opdrachtgevers te kunnen voorzien. We helpen jaarlijks ruim 30 +- kandidaten aan een baan. Inmiddels staan we in de Top 10 van grootste Onderaannemers in Vlaanderen.
Ondanks de enorme groei van de afgelopen jaren, wordt Bel-Tur Group nog steeds gekenmerkt door een decentrale en platte structuur. Het is de kracht van Bel-Tur Group, vinden we. De bevoegdheid van de ondernemer op locatie maakt het namelijk mogelijk om alert te reageren op ontwikkelingen op de lokale markt en de dienstverlening af te stemmen op uw wensen. We hebben een veelzijdig dienstenpakket om in uw totale personeelsbehoefte te kunnen voorzien.
Onze specialiteit is het vinden van personeel voor licht-zwaar, inpakken, band-productie arbeiders, order pickers en magazijnfuncties en grondwerken.
Ons bedrijf is volledig verantwoordelijk voor de uitbetaling van de lonen, arbeidsongevallen, gezondheidsattesten, preventie op het werkplaats. 
We stellen bedrijfswagens ter beschikking voor onze arbeiders zodanig ze steeds zonder enige uitzondering hun werkplaats kunnen bereiken. 
De outfits en het kleine werkmateriaal wordt ook door ons bezorgd. 
Wel laten wij u de mogelijkheid uw eigen kleine-grote en vaste werkmateriaal ter beschikking te stellen.
Bel-Tur Group