Welkom

Heeft u zich al ooit afgevraagd … Interimpersoneel goed maar, voor sommige activiteiten valt dat duur uit, heb ik geen andere mogelijkheden ? Op wie kan ik rekenen om langdurige zieken te vervangen ? Ik heb nieuwe projecten hoe kan ik die uitwerken ? Ik wil een bedrijfscultuur ontwikkelen met meer aandacht voor het sociale, gericht op diversiteit, hoe kan ik dat aanpakken ? Ik zou graag hebben dat gekwalificeerde medewerkers zich zouden kunnen toeleggen op taken met een toegevoegde waarde, hoe ga ik tewerk ? 

BeL-Tur Group, heeft een oplossing voor al deze vragen. Naargelang uw behoeften en, dankzij een originele samenwerkingsformule, kunnen wij een werknemer of een ganse team afvaardigen om ter plaatse in uw bedrijf productietaken op te nemen. Wij zorgen voor een « resultaatgericht » personeelsbeheer. Dat betekent dat wij instaan voor de selectie van de werknemers, hun opleiding, hun integratie in uw productieteams en het opvolgen van hun werk. Wij bieden u een aangepast operationeel en organisatorische steun : werkorganisatie, het opstellen van procedures, veiligheidscontroles, kwaliteit en productiviteit, traceerbaarheid,… Naargelang het geval kan het werk worden uitgevoerd ter plaatse in uw bedrijf. Een andere mogelijkheid is ons de kans geven om ons te bewijzen en achteraf uw activiteiten uitbesteden. 

De reactiviteit en het aanpassingsvermogen die wij aan de dag leggen voor onze opdrachtgevers zijn onze grootste troeven : wij kunnen per bestelling gerichte taken uitvoeren op maat of seriewerk. Onze medewerkers hebben ervaring in verschillende domeinen en wij beschikken over volledige teams gaande van arbeider. In onderaanneming opdrachten u kan altijd op ons rekenen, Hebt u een slachthuis/Vleesverwerkende bedrijf of een voeding productiebedrijf of bent u industriële schoonmaakbedrijf? Maak geen zorgen u bent bij de juiste partner vooral uw behoeften. 

Lees verder onderaan voor geschikte sector voor u past! 
Met onverminderd enthousiasme verrichten wij, samen met onze medewerkers, onze werkzaamheden.

Bel-Tur Group