Construct Services - Stralen & Metalisatie

Wij zijn uw partner die kwaliteit en snelheid koppelt aan een uitstekende service. Onze talrijke succesvolle projecten bewijzen dat. Snelheid is een belangrijke troef bij ons. Onze vakkennis in combinatie met een gemotiveerd en professioneel team liggen aan de basis en hebben Bel-Tur Zandstraal en Schilder Services gemaakt wat het vandaag is een bedrijf dat uitgroeide tot een gevestigde waarde in de onderaannemings sector. De diversiteit aan aanvragen is onze stimulans om steeds op zoek te gaan naar de beste oplossingen die aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers voldoen. Onze website moet het reilen en zeilen binnen onze organisatie weerspiegelen. Je kan er alles vinden omtrent onze service, specialiteiten en dergelijke meer.

ZAND STRALEN
Stralen wordt gebruikt om een volledige zuiverheid te creëren Alle roest en corrosie verdwijnt van het metaaloppervlak, tot een bepaalde ruwheid bereikt wordt die ideaal is voor verdere bewerking.

METALISATIE
Metalliseren zorgt voor een duurzame bescherming tegen roest en is de ideale voorbehandeling voor poedercoating!

 

INDUSTRIEEL SCHILDEREN Voorkom roest, corrosie, door te laten schilderen. Geef ze levenslang met een optimale beschermingslaag. 

Bel-Tur Group